Over portretshoots

Sinds vorig jaar heb ik thuis een fotostudio. Het is te zeggen: ik heb met een beperkt budget een zolderkamer ingericht als studio zodat ik er producten kan fotograferen (mijn schoenenreeks is daar gemaakt) en fotomateriaal kan testen. Ik heb er ook geoefend in portretfotografie, waar ik voordien niet veel ervaring mee had (met dank aan alle proefkonijnen, en aan de collega’s met opbouwende kritiek).

Ik krijg tegenwoordig steeds vaker de vraag of ik portretshoots wil doen. Graag, maar hou er wel rekening mee dat ik geen fulltime fotograaf ben en dat elke shoot in mijn agenda moet passen.

Bij een betalende shoots kies je welk soort foto’s, hoeveel, en in welk formaat je ze wil ontvangen. De prijs hangt in de eerste plaats af van de tijd die ik eraan besteed (een korte shoot in mijn studio kost minder dan een halve dag op verplaatsing). Het beste is dat je me contacteert via het contactformulier (rechtsboven) of via facebook en dat we afspreken wat mogelijk is voor het budget dat je in gedachten hebt.

Heel af en toe heb ik een model nodig om een nieuwe camera, lens of iets dergelijks uit te testen. In zo’n geval is de shoot gratis; ik gebruik de beelden voor de test en jij krijgt ze voor persoonlijk gebruik.

Wie nog geen 18 jaar oud is, heeft uiteraard toestemming van zijn of haar ouders nodig.Hannah-26 LukasSimen-49 Simenwhite-91 ToonStudio-353-bewerkt